Ikkunanpesu Oulu

Lue lisää

Teemme ikkunanpesut alueella Oulu

Teemme ikkunanpesuja Oulussa ammattitaitoisesti ja arvostamme ikkunoidenpesussa asiakasta ja hänen kotiaan. Pesemme halutessasi myös parvekelasit. Siirrämme tarvittaessa huonekaluja ja pienesineitä ikkunanpesun tieltä. 

Soita ilmainen ikkunanpesun hinnan arviointi numerosta 0442306377.

Ikkunanpesu Oulu, Kempele ja Oulunsalo.

Ikkunoiden pesu lisää viihtyisyyttä koko kodissa

Yleinen suositus on, että ikkunanpesu kannattaa tehdä 1-2 kertaa vuodessa. Joillakin paikoilla ikkunanpesujen tarve voi kuitenkin olla isompi esimerkiksi liikenteen nostattaman pölyn vuoksi.

Vuoden ensimmäinen ikkunanpesu kannattaa tehdä keväällä, kun aurinko alkaa näyttämään ikkunoiden lian ja pölyn. Näin ikkunanpesun jälkeen auringonvalo pääsee tulvimaan huoneisiin.

Toinen ikkunoidenpesukerta kannattaa ajoittaa syksylle ennen pakkasia. Kesän aikana kasvien siitepölyt sekä hiekasta ja liikenteestä irtoava pöly laskeutuu ikkunoiden pinnoille. Aurinkoisella säällä auringonpuoleiset ikkunat lämpenevät niin paljon, että ikkunanpesuaine kuivuu todella nopeasti. Siksi ikkunanpesu kannattaa ajoittaa syksylle tai pilviselle kesäpäivälle.

välineet sisältyvät hinnoitteluun

Ikkunanpesijöillä on kaikki välineet mukana matkassa. Tällä varmistamme, että työnjälki on laadukasta ja työ etenee nopeasti tutuilla välineillä. Esimerkiksi parvekelasienpesu ilman kunnollisia välineitä, on paitsi hankalaa myös vaarallista. Otamme huomioon myös asiakkaiden toiveet välineiden käytössä. Erilaiset ikkunanpesuaineet ja -välineet ovat tuttuja siivoojillemme, joten saat parhaan lopputuloksen pinnoista ja tiloista riippumatta.

Mitä ikkunanpesu sisältää?

Ikkunanpesu sisältää ikkunanpintojen pesun, ikkunakarmien ja -puitteiden puhdistuksen, ikkunalautojen pyyhkimisen, ja pyydettäessä esimerkiksi säleverhojen imuroinnin ja pyyhkimisen tai verhojen vaihtotyön. Meiltä löytyy kaikki välineet ikkunanpesuihin.

 

Kotimaiset pesuaineet

Ikkunanpesu kannattaa tehdä oikeilla ikkunanpesuaineilla. Meiltä tilattu ikkunanpesu suoritetaan kotimaisella Kiillon Window Spurt lasinpuhdistusaineella ja se sisältyy tuntihintaan. Tuote on valmistettu kasvipohjaisesta eli uusiutuvasta ja biohajoavasta raaka-aineesta. Tuotteessa käytetyt raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Tuotteilla on Joutsenmerkki ja Allergia-, astma- ja iholiiton A&A - merkki. Haluamme tukea kotimaisia yrityksiä ja tästä johtuen olemme valinneet Kiillon laadukkaat tuotteet ikkunanpesuihin.

 

Kotimaiset välineet

Ikkunanpesu kannattaa tehdä oikeilla välineillä ja tästä syystä käytämme ikkunanpesuissa Suomen suosituimpia SINI-siivousvälineitä. Valtaosalle SINI-siivousvälineistä on myönnetty avainlipputunnus. Käytämme ikkunanpesuissa SINI-, jatkovarsia, -ikkunalastoja ja -tripla-pesinsettejä. SINI-konseri on suomalainen perheyritys ja haluamme tukea kotimaisia yrityksiä.

Ikkunanpesu hinta - Oulun seutu 

Ikkunanpesu alv 0%*

14,80 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalousvähennystä:

37,00 € /tunti

Ikkunanpesu

18,00 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalousvähennystä:

45,50 € /tunti

Kertakäynti

19,60 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalousvähennystä:

49,00 € /tunti

Two columns
Vertical
Horizontal
Laske ikkunanpesun hinta-arvio
Ikkunanpesun hinta-arvio
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

*Alentunut toimintakyky, mahdollistaa arvonlisäverottomien tukipalveluiden saamisen. Toimintakykyä alentava korkea ikä tai sairaus antaa oikeuden arvonlisäverottomaan siivouspalveluun.

**Kotitalousvähennys vuonna 2024 on 60%. Kotitalousvähennyksen maksimimäärä 3500€ ja omavastuuosuus 100€. Kotitalouvähennyksen jälkeen - hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta tai maksimimäärää.