Pihatyöt Oulu

Teemme lumityöt, ruohonleikkaukset, haravoinnit ja muut pihatyöt Oulussa.
Lue lisää

Pihatyöt Oulun seudulla

Tarjoamme pihatöitä muun muassa Oulussa, Kempeleessä, Muhoksella, Oulunsalossa ja Haukiputaalla. Olemme Oulun kaupungin hyväksymä palveluntuottaja, ja meiltä voit ostaa pihatyöt myös palvelusetelillä ja palvelumme on kotitalousvähennyskelpoisia. Teemme säännöllisten pihahoitojen lisäksi myös kertaluontoisia pihatöitä, esimerkiksi loma-ajan lumityöt tai nurmenleikkuut, pensasaidan leikkaukset tai pihan haravointi keväällä ja syksyllä.

Ruohonleikkaus Oulu kuvake.

Ruohonleikkaus

Teemme pihan trimmaukset ja ruohonleikkaukset Oulun seudulla. Meiltä löytyy tarvittava kalusto, tai voimme käyttää myös teidän välineitänne.  Tarvittaessa toimitamme puutarhajätteet kaatopaikalle.

Haravointi Oulussa syksyisin ja keväisin pitää pihan kunnossa.

Haravointi

Tarvitsetko apua pihan haravoinnissa? Teemme Haravointia Oulun seudulla ja toimitamme tarvittaessa lehdet, oksat ja muut puutarhajätteet jätesäkeissä kaatopaikalle.

Lumityöt oulu pihatyö kuvake.

Lumityöt

Teemme lumityöt Oulussa asiakkaan tarpeiden mukaan. Teemme lumitöitä säännöllisenä palveluna läpi talven tai kertaluontoisena palveluna esimerkiksi lomasi aikana. Kysy tarjous myös lumenpudotuksesta katoltasi.

Pihatyöt Oulu.

Hinnoittelu

Pihatyö hinta - Oulun seutu 

Jatkuva pihatyö Alv 0%*

14,52 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalousvähennystä:

36,29 € /tunti

Jatkuva pihatyö alv 24%

18,00 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalousvähennystä:

45,00 € /tunti

Kertakäynti

19,20 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalousvähennystä:

48,00 € /tunti

*Alentunut toimintakyky, mahdollistaa arvonlisäverottomien tukipalveluiden saamisen. Toimintakykyä alentava korkea ikä tai sairaus antaa oikeuden arvonlisäverottomaan siivouspalveluun.

**Kotitalousvähennys vuonna 2022 on 60%. Kotitalousvähennyksen maksimimäärä 3500€ ja omavastuuosuus 100€. Kotitalouvähennyksen jälkeen - hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta tai maksimimäärää.