Siivoustyöt Oulu

Haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia tekijöitä kotipalvelu- ja siivoustyöhön Ouluun
täytä hakemusLue lisää

Siivoustyötä Oulussa!

Haluatko tulla osaksi uutta ja innovatiivista palveluyritystä, jossa helpotat asiakkaidemme arkea ja teet heidän elämästään onnellisemman? Etsitkö itsellesi mielenkiintoista työtä, jossa pystyt itse vaikuttamaan omiin työaikoihisi ja yrityksen kehitykseen? Etsimme leppoisaan porukkaamme nyt luotettavaa ja innokasta työntekijää, jolla on halu löytää oikeasti hyvä työpaikka!

Työpäiväsi koostuu erilaisista kotisiivouksista, palvelukäynneistä tai muista kodinhoidollisista tehtävistä asiakkaidemme luona. Meidän toimintaperiaate on se, ettei työtä tehdä kiireellä ja me annamme asiakkaalle aikaa. Tarjoamme asiakkaille siis monipuolisen ja lämminhenkisen palvelukokemuksen. Yleisimpiä siivouskohteita on tavanomaiset viikkosiivoukset, ikkunanpesut ja muut kodinhoidolliset työt joihin asiakas tarvitsee apua.

Työpäivät meillä saat itse aikatauluttaa arkisin 8-18 väliselle ajalle. Pääset myös itse suunnittelemaan omia työvuoroja, jolloin pystyt aikatauluttamaan ne paremmin vapaa-aikaasi ajatellen. Osa-aikaisille työntekijöille tarjoamme vuoroja myös iltaisin.

Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviin ja kohteisiin ennen työskentelyn aloittamista, joten sitä ei tarvitse stressata. Perehdytyksen aikana työskentelet työparin kanssa ja itsenäinen työskentely aloitetaan vasta sitten, kun olet siihen omasta mielestäsi valmis.

Työssä liikut autolla, joten B-ajokortti on työn kannalta pakollinen. Tarjoamme sinulle yrityksen puolesta auton ja tottakai siihen myös polttoaineet. Mikäli liikut omalla autolla, maksamme sinulle kilometrikorvaukset. Palkka maksetaan sinulle luonnollisesti myös asiakkaiden välisistä siirtymistä.

Miksi hakea meille töihin?

Olet illat, viikonloput ja arkipyhät vapaalla. Työ ei siis vaikuta sinun säännöllisiin harrastuksiin tai viikonlopun rientoihin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa pääset vaikuttamaan omiin työaikoihisi. Perehdytämme sinut huolella työtehtääviisi emmekä heitä ketään ns. suden suuhun.

Kehitämme yrityksen toimintaa kokoajan ja meillä työntekijät pääsevät vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen.

Lähtöpalkka on vähintään 11,73 € ja hyvät tekijät meillä palkitaan. Sinulla on mahdollisuus neuvotella palkkaa ylöspäin, kun toimintatavat ovat hallussa.

Tarjoamme työntekijöille kulttuuri ja liikuntaetuja jopa 500€ vuosittain. Mikäs siis mukavampaa, kuin käydä festareilla tai hieronnassa työnantajan piikkiin.

Me olemme nuorekas oululainen yritys, joka uudistaa koko alaa monipuolisten palveluiden- ja toimintamallien kautta. Yritys on kahden oululaisen nuoren perustama ja se näkyy myös meidän työyhteisössä ja toimintatavoissa. Meillä ei oteta työtä koskaan liian vakavasti, vaikka asiakastyö tehdäänkin aina viimeisen päälle. Tällä hetkellä työllistämme yhteensä noin kymmenen tyytyväistä työntekijää. Palveluihimme kuuluu tällä hetkellä monipuoliset siivouspalvelut, erilaiset kotipalvelut ikäihmisille sekä pihatyöt. Meillä otetaan työntekijöiden ideat aina huomioon ja uusista ideoista palkitaan. Tässä on sinulle loistava mahdollisuus tulla osaksi yritystä, jossa pääset kehittämään myös uusia palveluita ja ideoita. Innovatiivisuus ja luovuus katsotaan meillä vain positiivisena asiana!

Työn aloituksen ajankohta on sovittavissa, mutta palkkaamme uusia ja innokkaita työntekijöitä mahdollisimman pian.

Kysy rohkeasti lisätietoja avoimesta työpaikasta vaikka soittamalla tai sähköpostilla. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, joten antaa tulla vaan!

Jos kiinnostaa, niin käy tutustumassa yritykseen instagramissa, työnantajaan tiktokissa https://www.tiktok.com/@yrittajaeki tai lue Ylen tekemä juttu meidän kauppapalvelusta: https://yle.fi/uutiset/3-11316910

Jätä vapaamuotoinen hakemus

    Haetko osa- vai kokoaikaista siivoustyötä?