Muuttosiivous

Jätä muuttosiivous ammattilaisen huoleksi.
Lue lisää

Teemme muuttosiivouksia Oulun seudulla

Uusi koti? Teemme muuttosiivouksia ammattitaitoisesti. Voit tilata meiltä muuttosiivouksen uuteen tai vanhaan kotiin. Teemme muuttosiivouksien lisäksi ikkunanpesut ja pesu- ja saunahuoneiden pesut, sekä paljon muita siivouspalveluita.

Teemme muuttosiivouksia mm. seuraavilla alueilla: Oulu, Kempele, Muhos, Jääli ja Oulunsalo

Soita ilmainen muuttosiivouksen hinnan arviointi numerosta 0442306377.

Siivousvälineet

Siivoojillamme on kaikki välineet mukana matkassa. Otamme huomioon myös asiakkaiden toiveet välineiden käytössä. Erilaiset siivousaineet ja -välineet ovat tuttuja siivoojillemme, joten saat parhaan lopputuloksen pinnoista ja tiloista riippumatta.

Käytämme siivouspalveluissamme suurimmaksi osaksi kotimaisia Sini -tuoteperheen tuotteita. Meillä on käytössämme esimerkiksi Sini Tripla -ikkunanpesin ja Sini ikkunakuivaimet. Käytössämme on Electroluxin tehokkaita ja hiljaisia imureita, joissa on HEPA -suodatin huolehtimassa pölynimurin poistoilman puhtaudesta, joten imuri sopii myös allergikoille.

Muuttosiivouksen hinnoittelu

Katso muuttosiivouksen hinta tai kysy lisää asiakaspalvelijaltamme!

Kotisiivous hinta - Oulun seutu 

Jatkuva siivous ALV 0%*

14,80 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalusvähennystä:

37,00 € /tunti

Jatkuva siivous ALV 24%*

18,00 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalusvähennystä:

45,50 € /tunti

Kertakäynti

19,60 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalusvähennystä:

49,00 € /tunti

Two columns
Vertical
Horizontal
Laske siivouspalvelun hinta-arvio
Siivouspalvelun hinta-arvio
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

*Alentunut toimintakyky, mahdollistaa arvonlisäverottomien tukipalveluiden saamisen. Toimintakykyä alentava korkea ikä tai sairaus antaa oikeuden arvonlisäverottomaan siivouspalveluun.

**Kotitalousvähennys vuonna 2024 on 60%. Kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3500€ ja omavastuuosuus 100€. Kotitalouvähennyksen jälkeen - hinnoissa ei ole huomioitu omavastuuosuutta tai maksimimäärää.

Apua muuttoon siivouspalvelulla

Muutto on elämän suuri muutos, ja sen yhteydessä tulee paljon käytännön järjestelyjä. Yksi tärkeimmistä askareista muuton yhteydessä on vanhan kodin siivoaminen. Yrityksemme tarjoaa laadukasta muuttosiivouspalvelua, joka helpottaa asiakkaidemme taakkaa ja varmistaa, että vanha kotinne jää moitteettomaan kuntoon uusille asukkaille.

Yksi vahvuuksistamme muuttosiivouksessa on tehokkuus ja tarkkuus. Käytämme korkealaatuisia puhdistusaineita ja oikeita välineitä, jotka takaavat hyvän lopputuloksen. Palvelumme kattaa kaikki tarvittavat siivoustyöt muuton yhteydessä.

Ympäristöystävällisuus on yksi arvoistamme. Käytämme ympäristöystävällisiä siivousaineita, jotka eivät vahingoita ympäristöä ja ovat turvallisia kaikille kodin pinnoille.

Valitsemalla muuttosiivouspalvelumme voit luottaa siihen, että vanha kotisi tulee puhtaaksi muuton jälkeen. Se on tapa tehdä muutostasi sujuvampi ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä uuteen alkuun uudessa kodissasi.

Miksi valitset muuttosiivouksen meiltä?

Muutossa riittää kyllä muutakin puuhaa tavaroiden pakkaamisen, järjestelyn ja sisustamisen merkeissä. Muuttosiivouksen jäljiltä uusi kotisi on varmasti puhdas ja voit keskittyä muuttoon tyytyväisin mielin.

Soita ilmainen muuttosiivouksen hinnan arviointi numerosta 0442306377.