Ikkunanpesu Oulun seudulla

Jätä soittopyyntöLaske hinta

Miksi valita meidät pesemään ikkunat?

Z

Luotettavuus

Tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 2016. Meidät on hyväksytty Oulussa Parasta palvelua -järjestelmään.

%

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on 60% vuonna 2024. Koti- ja siivouspalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Suomalaista palvelua

Olemme 100% Oululainen yritys ja koko henkilöstömme puhuu äidinkielenä suomea.

Ei piilokuluja

Meillä ei tule tuntihinnan lisäksi muita kustannuksia. Välineet ja pesuaineet sisältyvät palveluiden hintaan.

Tuttu siistijä

Varmistaaksemme laadukkaan siivouspalvelun, sinulla käy aina sama tuttu siistijä.

Joustava yhteistyö

Voit vapaasti tauottaa tai siirtää käyntiaikoja ilman lisäkuluja. Teemme halutessasi myös muita kodinhoidollisia töitä.

Arvojes Siivouspalvelu kuuluu parhaaseen AA -ryhmään.
Siivouspalvelu Oulu Arvojes on luotettava kumppani.
Koti ja siivouspalvelut Oulu | parasta palvelua.

Asiakkaidemme kokemuksia koti- ja siivouspalveluista

Margareetta OllanketoMargareetta Ollanketo
14:47 09 Jun 23
Taattua laatua jälleen kerran 10+.Voi luottaa lopputulokseen ja hintaan.Nuoret työntekijät arvostavat myös omaa työtään, joka ei tänä päivänä ole itsestään selvää. Suosittelen lämpimästi!
Outi AtkinOuti Atkin
14:09 09 Nov 22
Järjestelyapua todellakin kannatti tilata yritykseltä! Työntekijä toimi tehokkaasti ja vaivattoman näköisesti, ja sai uskomattoman muutoksen aikaan keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa ja kylpyhuoneessa, aina kaappeja myöten. Lopuksi hän vei vielä kaikki roskat ja jäteasemalle menevät mukanaan, itseni ei tarvinnut kantaa mitään. Lämmin suositus, erinomaista ammattilaisen kädenjälkeä!
Jaakko RantanilkkuJaakko Rantanilkku
12:33 14 Oct 22
5/5
Satu PaakinahoSatu Paakinaho
13:36 22 Jul 21
Olin hyvin tyytyväinen saamaani palveluun. Yritys suoritti talooni ikkunoiden pesun ja ikkunat ovat nyt todella puhtaat. Onnistuminen oli 10 🙂
Marja Leena PiippoMarja Leena Piippo
12:46 22 Jul 21
Arvojes Oy.n työntekijä tuli paikalle aina sovittuna aikana. Omilla välineillä ja aineilla tekivät työt ja työn jälki oli todella hyvä. Muuttosiivouksessa tekivät myös perusteellisen työn. Olivat joustavia esim. tilanteessa, jossa muuttofirma tuli myöhässä hakemaan tavaroita. Arvojes Oy.n työntekijä aloitti jo tyhjennetystä tilasta siivouksen eikä ollut tilanteesta moksiskaan. Laskutus toimi mutkattomasti ja luotettavasti. Mukavaa oli todeta, että yritys on nuorten henkilöiden pyörittämää. Moitittavaa en millään keksi. Voin lämpimästi suositella Arvojes Oy.n palveluja.
js_loader

Ikkunat ja mieli kirkkaaksi

Ikkunanpesu on olennainen osa kodin ylläpitoa, joka vaikuttaa suuresti kodin yleiseen ilmeeseen. Yrityksemme tarjoaa siivouspalveluita, mukaan lukien ikkunanpesun. Yksi vahvuuksistamme on käyttämämme välineet ja pesuaineet ikkunanpesussa. Käytämme laadukkaita kotimaisia välineitä ja pesuainetta ikkunanpesuissa.

Ympäristöystävällisyys on oleellinen osa toimintaamme. Käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, jotka eivät ainoastaan ole hellävaraisia ympäristölle vaan myös turvallisia kodillesi. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme paitsi siistimpi koti myös kestävämpi siivousvaihtoehto.

Valitsemalla ikkunanpesupalvelumme saat paitsi kirkkaammat ikkunat myös vaivattoman kokemuksen. Kodin puhtaus alkaa ikkunoista, ja me teemme siitä vaivatonta ja tehokasta.

Teemme ikkunanpesuja Oulun seudulla

Teemme ikkunanpesuja ammattitaitoisesti ja arvostamme ikkunoidenpesussa asiakasta ja hänen kotiaan. Pesemme halutessasi myös parvekelasit. Siirrämme tarvittaessa huonekaluja ja pienesineitä ikkunanpesun tieltä. 

Teemme ikkunanpesuja seuraavilla alueilla: Oulu, Kempele, Muhos, Jääli ja Oulunsalo. Olemme aloittamassa toimintaa alueille HelsinkiEspoo ja Vantaa.

Soita ilmainen ikkunanpesun hinnan arviointi numerosta 0442306377.

Ikkunanpesu Oulu, Kempele ja Oulunsalo.

Ikkunoiden pesu lisää viihtyisyyttä koko kodissa

Yleinen suositus on, että ikkunanpesu kannattaa tehdä 1-2 kertaa vuodessa. Joillakin paikoilla ikkunanpesujen tarve voi kuitenkin olla isompi esimerkiksi liikenteen nostattaman pölyn vuoksi.

Vuoden ensimmäinen ikkunanpesu kannattaa tehdä keväällä, kun aurinko alkaa näyttämään ikkunoiden lian ja pölyn. Näin ikkunanpesun jälkeen auringonvalo pääsee tulvimaan huoneisiin.

Toinen ikkunoidenpesukerta kannattaa ajoittaa syksylle ennen pakkasia. Kesän aikana kasvien siitepölyt sekä hiekasta ja liikenteestä irtoava pöly laskeutuu ikkunoiden pinnoille. Aurinkoisella säällä auringonpuoleiset ikkunat lämpenevät niin paljon, että ikkunanpesuaine kuivuu todella nopeasti. Siksi ikkunanpesu kannattaa ajoittaa syksylle tai pilviselle kesäpäivälle.

välineet sisältyvät hinnoitteluun

Ikkunanpesijöillä on kaikki välineet mukana matkassa. Tällä varmistamme, että työnjälki on laadukasta ja työ etenee nopeasti tutuilla välineillä. Esimerkiksi parvekelasienpesu ilman kunnollisia välineitä, on paitsi hankalaa myös vaarallista. Otamme huomioon myös asiakkaiden toiveet välineiden käytössä. Erilaiset ikkunanpesuaineet ja -välineet ovat tuttuja siivoojillemme, joten saat parhaan lopputuloksen pinnoista ja tiloista riippumatta.

Mitä ikkunanpesu sisältää?

Ikkunanpesu sisältää ikkunanpintojen pesun, ikkunakarmien ja -puitteiden puhdistuksen, ikkunalautojen pyyhkimisen, ja pyydettäessä esimerkiksi säleverhojen imuroinnin ja pyyhkimisen tai verhojen vaihtotyön. Meiltä löytyy kaikki välineet ikkunanpesuihin.

 

Kotimaiset pesuaineet

Ikkunanpesu kannattaa tehdä oikeilla ikkunanpesuaineilla. Meiltä tilattu ikkunanpesu suoritetaan kotimaisella Kiillon Window Spurt lasinpuhdistusaineella ja se sisältyy tuntihintaan. Tuote on valmistettu kasvipohjaisesta eli uusiutuvasta ja biohajoavasta raaka-aineesta. Tuotteessa käytetyt raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Tuotteilla on Joutsenmerkki ja Allergia-, astma- ja iholiiton A&A - merkki. Haluamme tukea kotimaisia yrityksiä ja tästä johtuen olemme valinneet Kiillon laadukkaat tuotteet ikkunanpesuihin.

 

Kotimaiset välineet

Ikkunanpesu kannattaa tehdä oikeilla välineillä ja tästä syystä käytämme ikkunanpesuissa Suomen suosituimpia SINI-siivousvälineitä. Valtaosalle SINI-siivousvälineistä on myönnetty avainlipputunnus. Käytämme ikkunanpesuissa SINI-, jatkovarsia, -ikkunalastoja ja -tripla-pesinsettejä. SINI-konseri on suomalainen perheyritys ja haluamme tukea kotimaisia yrityksiä.

Ikkunanpesu hinta - Oulun seutu 

Ikkunanpesu alv 0%*

14,80 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalousvähennystä:

37,00 € /tunti

Ikkunanpesu

18,00 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalousvähennystä:

45,50 € /tunti

Kertakäynti

19,60 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalousvähennystä:

49,00 € /tunti

Two columns
Vertical
Horizontal
Laske ikkunanpesun hinta-arvio
Ikkunanpesun hinta-arvio
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

*Alentunut toimintakyky, mahdollistaa arvonlisäverottomien tukipalveluiden saamisen. Toimintakykyä alentava korkea ikä tai sairaus antaa oikeuden arvonlisäverottomaan siivouspalveluun.

**Kotitalousvähennys vuonna 2024 on 60%. Kotitalousvähennyksen maksimimäärä 3500€ ja omavastuuosuus 100€. Kotitalouvähennyksen jälkeen - hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta tai maksimimäärää.