Tule meille töihin

Haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia tekijöitä koti- ja siivouspalvelutyöhön
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Olemme nuorekas ja innovatiivinen yritys jonka toimialueena on Oulu ja sen lähiseutu. Panostamme yrityksessä hyvään yhteishenkeen ja meillä on työntekijöille mukavia työsuhde-etuja!

Rekrytoimme vastuullisia työntekijöitä, jotka haluavat tulla osaksi meidän iloista työyhteisöä. Tarjoamme sinulle itsenäisen työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä eri kohteissa. Työpäivät koostuu erilaisista palvelukäynneistä, kotisiivouksista tai muista kodinhoidollisista tehtävistä asiakkaan luona. Yleisimpiä siivouskohteita meillä on tavanomaiset viikkosiivoukset, muuttosiivoukset tai ikkunanpesut. Meidän toimintaperiaate on se, että työtä ei tehdä kiireellä ja asiakkaalle annetaan aikaa.

Työajat meillä on pääasiassa arkisin 8-17 välisenä aikana, mutta voimme tarjota viikonloppu ja iltatöitä esimerkiksi opiskelijoille. Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviin ja kohteisiin ennen työskentelyn aloittamista. Aiempi kokemus erilaisista koti- ja siivouspalveluista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Työssä liikut autolla, joten B-ajokortti on työn kannalta pakollinen. Oma auto katsotaan eduksi, mutta se ei ole työn kannalta pakollinen.

Kysy rohkeasti lisätietoja avoimesta työpaikasta soittamalla tai sähköpostitse!

Eerik Peltomäki: 044 230 6377

3 + 1 =

Yhteydenotto

Soita meille, tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Eerik Peltomäki toimii siivouspalvelu ja kotisiivous asiakashankinnassa.

Eerik Peltomäki

Asiakaspalvelu ja myynti

044 230 6377

[email protected]

Share This