Tulossa: Kotisiivous | Espoo

Jätä kotisiivoukset ammattilaisen huoleksi
Lue lisää

Miksi valita meidät siivoamaan kotisi

Kotisiivous Espoo

Z

Luotettava valinta

Olemme kaupungin hyväksymä siivouspalveluntuottaja, ja palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Välineet ja pesuaineet

Välineet ja pesuaineet sisältyvät kotisiivouksen hintaan. Käytämme kotimaisia ja ekologisia siivousvälineitä.

Joustavat palvelut

Voit vapaasti tauottaa tai siirtää siivousaikoja ilman lisäkuluja. Teemme käyntien yhteydessä myös muita kodinhoidollisia töitä.

asiakkaidemme kokemuksia kotisiivouksesta

”Kaikki on siivouksen osalta toiminut oikein hyvin. Kaikki meillä käyneet siistijät ovat olleet osaavia ja vastuuntuntoisia.”

”Kiitos ikkunanpesijöille. Lasit ovat kirkkaat ja työ sujui. Palaan palveluihinne edelleen.”

”Siistijä teki kiitettävän ikkuna- ja parvekelasien pesutyön, joka kesti kolme tuntia.”

”Kokonaisuudessaan hyvää työtä. Aion ehdottomasti jatkaa asiakkaana.”

”Palvelusta jäi mukava ja ammattimainen viilis”

”Kiitos. Olen tyytyväinen palveluunne.”

”Tuli puhtaat ikkunat :)”

”Ikkunat ja ikkunatasot olivat puhtaat.”

Kotisiivous hinta - Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa

Jatkuva siivous ALV 0%*

15,81 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalusvähennystä:

39,52 € /tunti

Jatkuva siivous ALV 24%*

19,60 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalusvähennystä:

49,00 € /tunti

Kertakäynti

22,00 € /tunti

Hinta kotitalousväh. jälkeen**

Hinta ennen kotitalusvähennystä:

55,00 € /tunti

Two columns
Vertical
Horizontal
Laske siivouspalvelun hinta-arvio
Siivouspalvelun hinta-arvio
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

*Alentunut toimintakyky, mahdollistaa arvonlisäverottomien tukipalveluiden saamisen. Toimintakykyä alentava korkea ikä tai sairaus antaa oikeuden arvonlisäverottomaan siivouspalveluun.

**Kotitalousvähennys vuonna 2024 on 60%. Kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3500€ ja omavastuuosuus 100€. Kotitalouvähennyksen jälkeen - hinnoissa ei ole huomioitu omavastuuosuutta tai maksimimäärää.

Teemme seuraavanlaisia kotisiivouksia Espoossa

Olemme kaupungin hyväksymä palveluntuottaja, saat siivouspalvelut kotitalousvähennykseen, ja meiltä voit ostaa siivouksia myös siivouspalvelun palvelusetelillä. Arvostamme siivoustyössä asiakasta ja hänen kotiaan. Puhtaassa kodissa on aina mielekkäämpi asua ja teemme siivouksen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Toimimme luottamuksellisesti ja rehellisesti.

R

Ylläpitosiivoukset

R

Suursiivoukset

R

Ikkunanpesut

R

Matonpesut

R

Pesuhuoneet ja saunatilat

R

Toimistosiivoukset

R

Varastot ja autotallit

Varaa ilmainen arviointikäynti numerosta 0442306377.

Kotisiivous Espoo.

Säännölliset siivoukset

Jokaisella asiakkaalla käy aina sama siivooja, joka helpottaa yhteistyötä. Säännöllinen siivouspalvelu on joustava ja huoleton asiakkaan kannalta. Siivousajat sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä ja voit halutessasi tauottaa kotisiivoukset esimerkiksi lomien tai poissaolojen ajaksi. Voit myös vapaasti siirtää siivousaikoja ilman lisäkuluja.

Kertaluontoiset siivoukset

Säännöllisen siivouspalvelun lisäksi teemme Oulussa paljon myös kertaluontoisia siivouksia,  esimerkiksi ikkunanpesut, muuttosiivoukset tai suursiivoukset.

Tutustu hinnastoomme tai ota yhteyttä asiakaspalvelijaamme.

Kotisiivouksen välineet ja pesuaineet

Siivoojillamme on kaikki välineet mukana matkassa. Otamme huomioon myös asiakkaiden toiveet välineiden käytössä. Erilaiset siivousaineet ja -välineet ovat tuttuja siivoojillemme, joten saat parhaan lopputuloksen pinnoista ja tiloista riippumatta.

Siivouspalveluumme sisältyy välineiden lisäksi myös tarvittavat siivousaineet. Siivousaineet sisältyvät siivouspalvelun tuntihintaan, mutta tarvittaessa voimme käyttää myös asiakkaan siivousaineita. Siivouspalveluissa käytämme pääosin kotimaisia tuotteita. Käytössämme on esimerkiksi kotimainen Euca pesu- ja desinfiointiaine sekä Kiillon monipuoliset siivousaineet kodin eri pinnoille ja materiaaleille, joten jokaiseen kohteeseen löytyy oikea siivousaine.

Lattiapinnoille käytössämme on Cif professional yleispuhdistusaine, joka soveltuu kaikkien vettä sietävien pintojen puhdistamiseen. Tässä pesuaineessa on sitruunanraikas tuoksu ja se on erittäin turvallinen pesuaine kaikkiin kohteisiin.

Saniteettitiloissa ja kylpyhuoneissa käytämme kotimaista Eucaa, joka soveltuu erinomaisesti WC-istuimen kaikkien pintojen puhdistukseen ja sen ympäröivän lattian sekä käsienpesualtaan puhdistukseen. Eucan raikas tuoksu poistaa myös tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja.

Euca soveltuu myös kaikille muille kodin pesunkestäville pinnoille. Tätä siivousainetta käytämme esimerkiksi keittiön pintojen ja muiden tasojen pyyhintään.

Asiakkaan halutessa voimme käyttää kotisiivouksissa myös Kiillon hajusteetonta yleispuhdistusainetta. Tämä siivousaine soveltuu hyvin sellaisiin kotisiivouksiin, joissa tulisi välttää raikkaita tuoksuja.

Ikkunanpesuun käytämme Kiilto Pro Window pesuaineitta, joka on monipuolinen pesuaine kaikkien lasi- ja peilipintojen puhdistamiseen. Tämä poistaa tehokkaasti lian, noen ja rasvan pinnoilta sekä tekee lasipinnat kirkkaaksi jättämättä kalvoa.

Näiden lisäksi meillä on käytössä muutamia eri pesuaineita eri käyttökohteista riippuen. Pyrimme aina suosimaan ensisijaisesti kotimaisia tuotteita ja testaamme itse kaikki tuotteet ennen käyttöä.