Siivouspalvelut Oulu

Siivouspalvelut helpottamaan arkea ja vapauttamaan aikaasi.

YhteystiedotSoita

Siivouspalvelu

Kotipalvelu

Pihatyöt

Hinnasto

Blogi

Miksi valita meidät siivoamaan kotisi

Z

Luotettavuus

Tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 2016. Meidät on hyväksytty Oulussa Parasta palvelua -järjestelmään.

%

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on 60% vuonna 2024. Koti- ja siivouspalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Suomalaista palvelua

Olemme 100% Oululainen yritys ja koko henkilöstömme puhuu äidinkielenä suomea.

Ei piilokuluja

Meillä ei tule tuntihinnan lisäksi muita kustannuksia. Välineet ja pesuaineet sisältyvät palveluiden hintaan.

Tuttu siistijä

Varmistaaksemme laadukkaan siivouspalvelun, sinulla käy aina sama tuttu siistijä.

Joustava yhteistyö

Voit vapaasti tauottaa tai siirtää käyntiaikoja ilman lisäkuluja. Teemme halutessasi myös muita kodinhoidollisia töitä.

Arvojes Siivouspalvelu kuuluu parhaaseen AA -ryhmään.
Siivouspalvelu Oulu Arvojes on luotettava kumppani.
Koti ja siivouspalvelut Oulu | parasta palvelua.

Asiakkaidemme kokemuksia koti- ja siivouspalveluista

Margareetta OllanketoMargareetta Ollanketo
14:47 09 Jun 23
Taattua laatua jälleen kerran 10+.Voi luottaa lopputulokseen ja hintaan.Nuoret työntekijät arvostavat myös omaa työtään, joka ei tänä päivänä ole itsestään selvää. Suosittelen lämpimästi!
Outi AtkinOuti Atkin
14:09 09 Nov 22
Järjestelyapua todellakin kannatti tilata yritykseltä! Työntekijä toimi tehokkaasti ja vaivattoman näköisesti, ja sai uskomattoman muutoksen aikaan keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa ja kylpyhuoneessa, aina kaappeja myöten. Lopuksi hän vei vielä kaikki roskat ja jäteasemalle menevät mukanaan, itseni ei tarvinnut kantaa mitään. Lämmin suositus, erinomaista ammattilaisen kädenjälkeä!
Jaakko RantanilkkuJaakko Rantanilkku
12:33 14 Oct 22
5/5
Satu PaakinahoSatu Paakinaho
13:36 22 Jul 21
Olin hyvin tyytyväinen saamaani palveluun. Yritys suoritti talooni ikkunoiden pesun ja ikkunat ovat nyt todella puhtaat. Onnistuminen oli 10 🙂
Marja Leena PiippoMarja Leena Piippo
12:46 22 Jul 21
Arvojes Oy.n työntekijä tuli paikalle aina sovittuna aikana. Omilla välineillä ja aineilla tekivät työt ja työn jälki oli todella hyvä. Muuttosiivouksessa tekivät myös perusteellisen työn. Olivat joustavia esim. tilanteessa, jossa muuttofirma tuli myöhässä hakemaan tavaroita. Arvojes Oy.n työntekijä aloitti jo tyhjennetystä tilasta siivouksen eikä ollut tilanteesta moksiskaan. Laskutus toimi mutkattomasti ja luotettavasti. Mukavaa oli todeta, että yritys on nuorten henkilöiden pyörittämää. Moitittavaa en millään keksi. Voin lämpimästi suositella Arvojes Oy.n palveluja.
js_loader

Siivouspalvelu jokaiseen tilanteeseen

Tarvitsetko apua siivouspalveluissa? Meiltä saat apua kaikissa asunnon siivoustöissä, olipa kyseessä sitten säännöllinen ylläpitosiivous tai kertaluontoinen muuttosiivous, suursiivous tai ikkunanpesu. Työllämme on aina 100% tyytyväisyystakuu.

Kodin perusteellinen puhdistus säännöllisesti tai kertaluontoisena.

Kotisiivous

Kodin perusteellinen ylläpitosiivous säännöllisesti tai kertakäyntinä.

Ikkunoiden pesu Oulu.

Ikkunoiden pesu

Ikkunoiden lasipintojen, karmien ja ikkunalautojen puhdistus ulkoa ja sisältä.

Muuttosiivous Oulu.

Muuttosiivous

Asunnon perusteellinen siivous ennen sisään muuttoa tai ulosmuuton jälkeen.

Pihatyöt Oulu

Pihatyöt

Kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa kesäisin- ja talvisin.

kotipalvelut ja siivouspalvelut ikäihmisille.

Kotipalvelu

Huolehdimme kodin toiminnasta, siisteydestä, vaatehuollosta sekä kauppa- tai pankkiasioinnista.

Siivouspalvelu Oulu on paras valinta.

Siivouspalvelut

Monipuoliset ja laadukkaat kodin siivouspalvelut 

Oululaista palvelua

Tarjoamme Oululaista osaamista koti- ja siivouspalveluiden saralla jo vuodesta 2016. Meiltä saat laadukkaat palvelut kotiin Oulussa ja lähikunnissa.

Haluamme varmistaa laadukkaasti siivotun, puhtaan ja raikkaan kodin, joten kaikki työntekijämme ovat koulutettuja tekijöitä, puhuvat äidinkielenä Suomea, eikä meillä ole käytössä vuokratyövoimaa. Yhteydenpito työntekijän kanssa onnistuu helposti kun kohteissamme käy aina sama tuttu siistijä.

Meidät on yrityksenä hyväksytty Parasta palvelua -järjestelmään Oulun kaupungin toimesta. Parasta palvelua -järjestelmä mahdollistaa siivouspalveluiden ostamisen palvelusetelelillä tai ostopalveluna.

Siivouspalvelu Oulu.

Mistä laadukas siivouspalvelu koostuu?

Haluamme tarjota asiakkaalle laadukkaan palvelukokonaisuuden, joten siivouksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Koko asunnossa ylläpitosiivous sisältää mattojen imuroinnin ja tuuletuksen ulkona, lattiapintojen imuroinnin, pölyjen pyyhintä kurotuskorkeudelta, lasi- ja peilipinnat sekä valokatkaisimien ja ovenkahvojen pyyhintä koko asunnosta.

Vessoissa ja kylpyhuoneessa siivoamme wc-istuimen, altaan ja tasot, lasi- ja peilipinnat sekä kiillotamme suihkut ja hanan.

Keittiössä pyyhimme kaikki pinnat ja tasot, ruokapöydän, lopuksi pesemme keittiön altaan ja kiillotamme hanan.

Muut erikseen sovittavat työt ovat esimerkiksi sohvien imurointi, lattialistojen pyyhintä, kodinkoneiden sisäpintojen pyyhintä, roskien vienti tai pyykinpesu. 

Mistä laadukas siivouspalvelu koostuu?

Monipuoliset siivouspalvelut

Teemme Oulun alueella monipuolisesti ja joustavasti kaikki ylläpitosiivoukset, ikkunanpesut, muuttosiivoukset, suursiivoukset sekä toimistosiivoukset.

Olemme joustava yhteistyökumppani ja ylläpitosiivoukset voidaan sopia aina sinun toivoman aikataulun mukaan. Ikkunanpesut teemme Oulun alueella aina keväästä syksyyn ja talvellakin ikkunoiden pesu onnistuu sisäpinnoilta. Muuttosiivoukset onnistuvat meidän kautta kaikkiin kohteisiin ja aina sinun toivoman aikataulun mukaan.

Kysy meiltä myös tarjous toimistosiivouksista, teemme toimistojen siivouksia Oulun alueella pääosin virka-aikana. Kaikissa siivouspalveluissa on 100% tyytyväisyystakuu.

Varmistamme hyvän laadun siivouspalveluihin kouluttamalla säännöllisesti henkilökuntaamme ja säännöllisessä siivouksessa kohteessa käy aina sama työntekijä. Siivouksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan ja kaikki tarkemmat siivoustyöt sovitaan aina ennen siivouspalvelun aloittamista. Kaikki asiakkaan toiveet otetaan huomioon ja meiltä löytyy myös esimerkiksi hajusteettomia pesuaineita sekä ympäristöystävälliset ja ekologiset pesuaineet.